14 Mayıs
2020
Turizm, Konaklama, Yiyecek-İçecek Hiz S.K. Hab...

Turizm, Konaklama, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Sektör Komitesi 19. Toplantısını Gerçekleştirdi



MYK Turizm, Konaklama, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Sektör Komitesi, TAB Gıda Sanayi tarafından hızlı servis restoran (fast food) alanına yönelik hazırlanan 3 adet meslek standardını incelemek üzere 14 Mayıs 2020 tarihinde video konferans şeklinde bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda komitenin dördüncü dönem başkanlığına Kültür ve Turizm Bakanlığı temsilcisi Ferda ÇAKMAKLIOĞLU, başkan vekilliğine TÜRSAB temsilcisi Sevil Figen OCAK oybirliği ile seçildi.

MYK Turizm, Konaklama, Yiyecek-İçecek Hizmetleri Sektör Komitesi üyelerinin yanı sıra TAB Gıda Sanayi temsilcilerinin de katılım sağladığı toplantıda, “Hızlı Servis Restoran (Fast Food) Elemanı (Seviye 3), Hızlı Servis Restoran (Fast Food) Sorumlusu (Seviye 4) ve Hızlı Servis Restoran (Fast Food) Yöneticisi (Seviye 5)” ulusal meslek standartlarının Komitede alınan kararlar doğrultusunda düzenlenerek MYK Yönetim Kurulu’nun onayına sunulmasına karar verilmiştir.

140520-1

140520-2

140520-3

140520-4