08 Ekim
2024
Taslak Meslek Standardı

Dijital Dönüşüm Alanında Hazırlanan “Mobil Yazılım Geliştirici (Seviye 5)” Taslak Meslek Standardı ve Taslak Yeterliliği Görüşe Sunuldu



Bilişim Teknolojileri sektöründe ulusal meslek standartları ve ulusal yeterliliklerin belirlenmesi amacıyla Mesleki Yeterlilik Kurumumuz ile T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü arasında imzalanan “Ulusal Meslek Standardı ve Ulusal Yeterlilik Hazırlama İşbirliği Protokolü” kapsamında “Mobil Yazılım Geliştirici (Seviye 5)” mesleğinde taslak meslek standardı ve taslak yeterlilik hazırlandı.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından dijital dönüşüm meslekleri kapsamında hazırlanan “Mobil Yazılım Geliştirici (Seviye 5)” taslak meslek standardı ve taslak yeterliliği ilgili tarafların görüşüne sunuldu.

 

Hazırlanan taslak meslek standardı ve taslak yeterliliğe ulaşmak ve görüş bildirmek için tıklayınız.

 

Görüş alma süreci 07 Kasım 2024 tarihinde tamamlanacak taslak meslek standardı ve taslak yeterlilik, gelen görüşler doğrultusunda T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Milli Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından gözden geçirildikten sonra, MYK Bilişim Teknolojileri Sektör Komitesinin görüşüne sunulacaktır.