30 Nisan
2021
Meslek Standartları Dairesi Başkanlığı

VOC-Test Merkezleri-III Hibe Programı Kapsamında Belgeli Personel İle İş Dünyasında Yetkinlik ve Yeterlilik Projesinin Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi.



MYK’nin operasyon faydalanıcısı olduğu Türkiye Yeterlilikler Sisteminin ve Çerçevesinin Uygulanması Projesinin (TUYEP) hibe bileşenlerinden olan ‘‘VOC-Test Merkezleri-III Hibe Programı’’ kapsamında hibe almaya hak kazanan ve Yönetim Danışmanları Derneği (YDD) tarafından yürütülen Belgeli Personel İle İş Dünyasında Yetkinlik ve Yeterlilik Projesinin açılış toplantısı 28 Nisan 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir.

Açılış konuşmaları YDD Başkanı Zeynep TURA ile MYK Meslek Standartları Dairesi Başkanı Yaprak AKÇAY ZİLELİ tarafından gerçekleştirilen toplantıya Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı temsilcileri ile birlikte YDD temsilcileri, insan kaynakları yönetimi alanında çalışan kurum ve kuruluş temsilcileri ve İnsan Kaynakları Uzmanları katılım sağlamıştır.

Toplantıda projenin amaçları, hedefleri ve beklenen çıktıları paylaşılarak uygulama süreci hakkında katılımcılar bilgilendirilmiş ve katılımcıların soruları cevaplandırılmıştır.

300421-1