21 Ekim
2020
Meslek Standartları Dairesi Başkanlığı

Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü ve Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) ile Ulusal Yeterlilik Hazırlama İşbirliği Protokolü İmzalandı.



MYK Meslek Standartları Dairesi Başkanlığı ulusal meslek standardı ve ulusal yeterlilik taslaklarını hazırlama konusunda görevlendirilecek gönüllü kurum ve kuruluşlardan talep alınması, taleplerin değerlendirilmesi, kuruluşların görevlendirilmesi ve işbirliği protokollerinin imzalanmasına yönelik teknik çalışmalarını sürdürmektedir.

Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürlüğü ve Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) ile 19.10.2020 tarihinde ulusal yeterlilik hazırlama işbirliği protokolü imzalanmıştır.

MYK Başkanı Adem CEYLAN, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdür Vekili Halil Yıldız ve Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Genel Sekreteri Mehtap ÖZDEMİR’in imzaladığı işbirliği protokolü ile Tersane Yardımcı İşçisi (Seviye 2), Gemi İzolasyoncusu (Seviye 3), Gemi Montaj ve Onarım Elemanı (Seviye 3), Gemi Yüzey Hazırlama Elemanı (Seviye 3) Ulusal Yeterlilikleri hazırlanacaktır.

211020-2