02 Mayıs
2017
Meslek Standartları Dairesi Başkanlığı

MYK, VOC-TEST Merkezleri II Hibe Programı “Ahşap Sektöründe VOC-TEST Merkezi Projesi” Kapsamında Bilgilendirme Yaptı



Ağaç İşleri, Kağıt ve Kağıt Ürünleri sektöründe MEKSA Vakfı tarafından VOC-TEST Merkezleri II Hibe Programı kapsamında yürütülen Ahşap Sektöründe VOC- TEST Merkezi Projesi için Bilgilendirme Toplantısı 26 Nisan 2017 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi.

020517

Ağaç İşleri, Kâğıt ve Kâğıt Ürünleri sektör temsilcilerinin katılım sağladığı toplantı kapsamındaMYK Meslek Standartları Dairesi Uzman Yardımcılarından Korel ÜNSAL tarafından Mesleki Yeterlilik Kurumu ve Ulusal Yeterlilik Sistemi ile MEKSA Vakfı tarafından proje kapsamında yürütülen çalışmalar ile ilgili konuşma gerçekleştirildi.

 Konuşma kapsamında Ağaç İşleri, Kâğıt ve Kâğıt Ürünleri sektöründe bugüne kadar Kurumumuz koordinasyonunda yürütülen çalışmalar, imzalanan işbirliği protokolleri, sektörde hazırlanan ulusal meslek standartları ve ulusal yeterlilikler ile sınav ve belgelendirme faaliyetleri aktarıldı ve ulusal yeterlilik sistemi kapsamında geleceğe dönük sektörde yapılması gereken çalışmalar, sektörden beklenen katkılar ifade edildi. Konuşma akabinde katılımcıların soruları cevaplandırıldı.