20 Eylül
2019
Meslek Standartları Dairesi Başkanlığı

Mesleki Temel Beceriler Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi



Kurumumuz tarafından geliştirilen mesleki temel beceriler ve bu temel becerilerin ulusal meslek standartları ve ulusal yeterlilik dokümanlarında kullanılması hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla 19 Eylül 2019 tarihinde Kurumumuzda bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Toplantı, Meslek Standartları Dairesi Başkanı Yaprak AKÇAY ZİLELİ’ nin açılış konuşmasıyla başlamış ve konuşmasında Sayın ZİLELİ Kurumumuz faaliyetlerinden bahsetmiş, ayrıca Meslek Standartları Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan iyileştirme faaliyetleri kapsamında geliştirilen mesleki temel beceriler hakkında bilgilendirmede bulunmuştur.

Açılış konuşmasının ardından geliştirilen mesleki temel beceriler ve bu süreçte Kurumumuz tarafından gerçekleştirilen faaliyetlere yönelik MYK Uzman Yardımcısı Burak Çağrı KARAKAYA tarafından katılımcılar bilgilendirilmiştir.

Bilgilendirme sonrasında hazırlanan taslak çalışma katılımcıların görüşüne sunulmuş, gelen görüşler doğrultusunda doküman güncellendikten sonra oluşturulması planlanan çalışma grubu ile çalışmaların devam ettirilmesine karar verilmiştir.