03 Şubat
2023
Meslek Standartları Dairesi Başkanlığı

Gaziantep Ticaret Odası Mesleki Yeterlilik Merkezi’nin (GTO MYM), VOC-Test Projesi III Hibe Programı kapsamında hayata geçirdiği “GTO VOC-Test Merkezi” Projesinin Kapanış Toplantısına Katılım Sağlandı.



TUYEP VOC TEST-III Programı kapsamında hibe desteğinden faydalanan Gaziantep Ticaret Odası tarafından yürütülen “GTO VOC-Test Merkezi” Projesinin proje kapanış toplantısı 26 Ocak 2023 tarihinde Gaziantep’te gerçekleştirilmiştir.

030223-1

Proje kapsamında Kebapçı (Seviye 3) ve Dönerci (Seviye 3) ulusal meslek standartları ile ulusal yeterliliklerinin güncelleme çalışmaları tamamlanmış olup, Genel Alan Görevlisi (Seviye 2), Kebapçı (Seviye 3), Pastacı (Seviye 4), Pideci (Seviye 3) olmak üzere toplam 4 ulusal yeterlilikte sınav ve belgelendirme süreçleri başlayacaktır.

GTO Yönetim Kurulu Üyesi ve GUTMEB Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz DUMAN’ ın açılış konuşmaları ile başlayan toplantıda GTO MYM Genel Müdürü ve GTO VOC-Test Proje Koordinatörü Gülay BÖLER tarafından proje hakkında detaylı bir bilgilendirme sunumu yapılmıştır. Toplantıya katılım sağlayan taraflarca iletilen sorular ilgililerce cevaplanmış ve program tamamlanmıştır.

030223-2

030223-1