13 Nisan
2010
Medya, İletişim, Yayıncılık S.K.Haberleri

MYK Medya, İletişim ve Yayıncılık Sektör Komitesi İlk Toplantısını Yaptı



_

Myk Medya, İletişim ve Yayıncılık Sektör Komitesi kuruldu ve ilk toplantısı Kurumumuzda gerçekleştirildi. Toplantıda Sektör Komitesi başkan ve başkan vekili seçimi yapıldı.

medyasektorhabericin1-140410

Medya, İletişim ve Yayıncılık sektöründe meslek standardı hazırlamak üzere MYK Yönetim Kurulu tarafından görevlendirilen kurum ve kuruluşlar tarafından hazırlanan taslak meslek standartlarının ulusal meslek standardı olarak kabul edilebilmesi için inceleme ve değerlendirme yapacak olan MYK Medya, İletişim ve Yayıncılık Sektör Komitesi, 13 Nisan 2010 tarihinde sektör komitesi temsilcilerinin katılımıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

MYK Medya, İletişim ve Yayıncılık Sektör Komitesi Temsilcileri:

Temsil Edilen Kurum

Temsilci

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

F. Özden KUTLU

Milli Eğitim Bakanlığı

Asuman DOĞAN

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı

Yasemin KÜLTÜR

Yükseköğretim Kurulu

Doç.Dr. Mehmet OKTAV

Türkiye Radyo Televizyon Kurumu

Nilgün AYDOĞAN

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Doğan SATMIŞ

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu

Ahmet OKUMUŞ

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu

Ercan Sadık İPEKÇİ

Hak İşçi Sendikaları Konfederasyonu

Taner AYDIN

Mesleki Yeterlilik Kurumu

Aylin RAMANLI


MYK Yönetim Kurulu Kararı ile Özürlüler İdaresi Başkanlığı Temsilcisi Sektör Komitesi Toplantılarına Özürlüler İdaresinin görüşlerini bildirmek için katılmaktadır.

Toplantıda, MYK Meslek Standartları Dairesi Başkanı Firuzan SİLAHŞÖR’un açılış konuşmasından sonra, MYK Medya, İletişim ve Yayıncılık Sektör Sorumlusu Aylin RAMANLI, Ulusal Mesleki Yeterlilik Sistemi, Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun yapısı, görevleri, faaliyetleri, Meslek Standartları, Komitenin görevleri ve süreçler hakkında bilgiler verdi. Sayın SİLAHŞÖR sunumun ardından katılımcılardan gelen soruları yanıtladı.

Toplantı gündemine göre sektör komitesi üyeleri başkan ve başkan vekili seçimi yaptı. HAK-İŞ temsilcisi Taner AYDIN Komite Başkanı, Milli Eğitim Bakanlığı temsilcisi Asuman DOĞAN Başkan Vekili seçildi

 

.medyasektorhabericin3-140410 medyasektorhabericin2-140410 medyasektorhabericin4-140410

medyasektorhabericin1-140410