21 Kasım
2017
Gıda S.K. Haberleri

MYK Gıda Sektör Komitesi 18. Toplantısı Gerçekleştirildi



MYK Gıda Sektör Komitesi, Öz Tütün, Müskirat, Gıda Sanayii ve Yardımcı İşçileri Sendikası (Öz Gıda-İş) tarafından hazırlanan “Baharat ve Çeşni Üretim Operatörü (Seviye 4)”, “Sebze ve Meyve Konservesi Üretim Operatörü (Seviye 4)”, “Kahvaltılık Tahıl Ürünleri Üretim Operatörü (Seviye 4)”, “Sos Üretim Operatörü (Seviye 4)” ve “Bitkisel Yağ Üretim Operatörü (Seviye 4)” taslak yeterlilikleri incelemek üzere 20-21 Kasım 2017 tarihlerinde onsekizinci toplantısını gerçekleştirdi.

Gıda Sektör Komitesi üyelerinin yanı sıra Öz Gıda-İş’in yeterlilik hazırlama ekibinde yer alan temsilcilerin de katılım sağladığı toplantıda, komiteye sunulan taslak yeterlilikler incelenmiş, tartışılmış ve gerekli düzeltmelerin yapılmasının ardından MYK Yönetim Kurulu’nun onayına sunulmasına karar verilmiştir.

21.11.2017