09 Şubat
2017
Gıda S.K. Haberleri

MYK Gıda Sektör Komitesi 13. Toplantısı Gerçekleştirildi



MYK Gıda Sektör Komitesi, Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) tarafından hazırlanan “Kasap (Seviye 4)” ve “Kesimhane Kasabı (Seviye 4)” ile Türkiye Gıda Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜGİS) tarafından hazırlanan “Et Ürünleri İşleme Operatörü (Seviye 4)” taslak meslek standartlarını incelemek üzere 7-8 Şubat 2017 tarihlerinde onüçüncü toplantısını gerçekleştirdi.

Gıda Sektör Komitesi üyelerinin yanı sıra TESK’in ve TÜGİS’in standart hazırlama ekibinde yer alan temsilcilerin de katılım sağladığı toplantıda, komiteye sunulan taslak meslek standartları incelenmiş, tartışılmış ve gerekli düzeltmelerin yapılmasının ardından MYK Yönetim Kurulu’nun onayına sunulmasına karar verilmiştir.

Meslek standartları MYK Yönetim Kurulu’nun onayının ardından Resmi Gazete’de yayımlanarak Ulusal Meslek Standardı olarak yürürlüğe girecek.

 

090217-1