21 Aralık
2012
Cam, Çimento, Toprak S.K.Haberleri

Cam, Çimento, Toprak Sektör Komitesi Taslak Yeterlilikleri Görüşmek Üzere Toplandı



Cam, Çimento, Toprak Sektör Komitesi 3 yıllık görev süresinin ardından yenilendikten sonraki ilk toplantısını 18 Aralık 2012 tarihinde gerçekleştirdi.

Toplantıda öncelikle Başkan ve Başkan Vekilliği seçimleri yapıldı. Seçimler sonucunda Başkanlığına Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonunu temsilen görevlendirilen Mürsel ÖZTÜRK , Başkan Vekilliğine ise Milli Eğitim Bakanlığı temsilcisi Recep DİLEK seçilmiştir.

Daha sonra Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) tarafından hazırlanan 4 (dört) adet taslak yeterlilik Cam, Çimento, Toprak Sektör Komitesi 5. toplantısında değerlendirildi.

Mesleki Yeterlilik Kurumunun koordinasyonunda hazırlanan taslak yeterlilikler bir ay süre ile kamuoyu resmi görüşüne sunulmuştur. Taslak yeterlilikler gelen görüş ve öneriler doğrultusunda revize edilerek MYK “Cam, Çimento, Toprak Sektör Komitesi”nin değerlendirmesine sunulmuştur.

Taslak yeterlilikler sektör komitesinde alınan kararlar doğrultusunda revize edildikten sonra MYK Yönetim Kurulu’nun onayına sunulacaktır.

metincam