11 Ağustos
2016
Ağaç İşleri, Kâğıt ve Kâğıt Ürünleri S.K. Haberler

MYK Ağaç İşleri, Kağıt ve Kağıt Ürünleri Sektör Komitesi 6. Toplantısı Gerçekleştirildi



MYK Ağaç İşleri, Kağıt ve Kağıt Ürünleri Sektör Komitesi, yürürlüğe girmesini takiben beş yılını doldurmuş olan ulusal meslek standartlarını görüşmek üzere 9 Ağustos 2016 tarihinde bir toplantı gerçekleştirdi.

Sektör Komitesi üyelerinin yanı sıra ASO ulusal meslek standardı güncelleme ekibinde yer alan temsilcilerin de katılım sağladığı toplantıda, sektör komitesi üyeleri beş yıllık süresi dolan ulusal meslek standartlarını inceledi ve görüşleri tartışıldı. Bu kapsamda, Ankara Sanayi Odası (ASO) tarafından güncelleme çalışmaları yürütülen Mobilya Döşemecisi (Seviye 3-4-5), Mobilya ve Dekorasyon Montajcısı (Seviye 3-4), Ahşap Ev İmalatçısı (Seviye 3-4-5), Ahşap Yer Döşemecisi (Seviye 3) ve Ahşap Doğramacı (Seviye 3) ulusal meslek standartları sektör komitesi üyeleri tarafından incelenerek değerlendirmelerde bulunuldu.

Söz konusu güncellenen ulusal meslek standartları sektör komitesinde alınan kararlar doğrultusunda ASO tarafından düzenlendikten sonra MYK Yönetim Kurulu’nun onayına sunulacaktır.

 

110816-1