11 Şubat
2015
İş ve Yönetim Sektör Komitesi Haberleri

MYK İş ve Yönetim Sektör Komitesi 14. Toplantısı Gerçekleştirildi



MYK İş ve Yönetim Sektör Komitesi, Çağrı Merkezleri Derneği (ÇMD) tarafından hazırlanan Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Seviye 4) ve Çağrı Merkezi Takım Lideri (Seviye 5) taslak yeterliliklerini incelemek üzere 10 Şubat 2015 tarihinde MYK’da bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı başlangıcında, ikinci üç yıllık dönem için sektör komitesi başkan ve başkan vekilliği seçimi yapıldı. MYK İş ve Yönetim Sektör Komitesi başkanlığına Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığı temsilcisi Prof. Dr. Ömer TORLAK, başkan vekilliğine Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu temsilcisi Can Özgür YARDIMCI oybirliğiyle seçildi.

İş ve Yönetim Sektör Komitesi üyelerinin yanı sıra ÇMD’nin yeterlilik hazırlama ekibinde yer alan temsilcilerin de katılım sağladığı toplantıda, sektör komitesi üyeleri görüş süresi tamamlanan ve gelen görüşler doğrultusunda revize edilen taslak yeterlilikleri inceledi ve görüşleri tartıştı.

Söz konusu taslak yeterlilikler sektör komitesinde alınan kararlar doğrultusunda revize edildikten sonra MYK Yönetim Kurulu’nun onayının ardından Ulusal Yeterlilik niteliğini kazanacak.

Myk is ve yon