19 Mart
2024
Resimli Haberler - Anasayfa

Mesleki Yeterlilik Kurumumuz ile Dünya Yaşasın Derneği arasında “Eko Rehber (Seviye 4)” Ulusal Meslek Standardı ve Ulusal Yeterliliğinin Hazırlanmasına Yönelik İşbirliği Protokolü İmzalandı.



MYK Meslek Standartları Dairesi Başkanlığı ulusal meslek standardı ve ulusal yeterlilik taslaklarını hazırlama konusunda görevlendirilecek gönüllü kurum ve kuruluşlardan talep alınması, taleplerin değerlendirilmesi, kuruluşların görevlendirilmesi ve işbirliği protokollerinin imzalanmasına yönelik teknik çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu kapsamda, Mesleki Yeterlilik Kurumumuz ile Dünya Yaşasın Derneği arasında 13.03.2024 tarihinde çevre sektöründe ulusal meslek standardı ve ulusal yeterlilik hazırlama işbirliği protokolü imzalandı.

Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanımız Sn. Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN ile Dünya Yaşasın Derneği Başkanı Köksal ŞAHİN’in imzaladığı işbirliği protokolü ile çevre sektöründe yeşil dönüşüm kapsamında yer alan “Eko Rehber (Seviye 4)” mesleğinde ulusal meslek standardı ve ulusal yeterliliğin hazırlanma süreci başlatılmış oldu.